Parker Software Ltd Homepage
Forum Home Forum Home > ThinkAutomation Business Process Automation > Scripting
  New Posts New Posts RSS Feed - Access Global Constant
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Access Global Constant

 Post Reply Post Reply
Author
Message
bmorency View Drop Down
New User
New User


Joined: 24 Nov 2016
Location: canada
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bmorency Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Access Global Constant
    Posted: 04 Jun 2019 at 7:15am
Hi,

I have setup a global constant connection string. I am wondering how do I access that variable in my script? A lot of my triggers access a database and I would like to change the connection string in one place.

Thank you.

Beau
Back to Top
parkersoft-nick View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar
Lead Developer - ThinkAutomation

Joined: 28 Dec 2015
Location: UK
Points: 130
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote parkersoft-nick Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jun 2019 at 7:23am
Hi Beau,

You can reference a constant in a ThinkAutomation script using the below syntax:

Constant("myconstantname")

So if wanted to use a connection string constant in a DB call via a script it would be along the lines of:

DB.open(Constant("myConnectionStringConstant"))

Hope this helps.

Nick.




Edited by parkersoft-nick - 04 Jun 2019 at 7:24am
Nick Proud - Parker Software

Software Development Lead -ThinkAutomation
Back to Top
bmorency View Drop Down
New User
New User


Joined: 24 Nov 2016
Location: canada
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bmorency Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jun 2019 at 7:26am
Hi,

Thank you I will give that a try.

Beau
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.05
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.